تبلیغات در اینترنتclose
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

نام کاربری :   پسورد :



تابلو اعلانات

◘ نتایج مسابقات انتخاب مدیر برای انجمن ویدئو لرن ◘


12»
تعداد بازدید : 5721
نویسنده پیام
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
سلام به همه دوستان گلم

این پست من ایجاد کردم قصدا دارم قطعه کد های پر کاربردی که برنامه نویسان استفاده میکنند رو برای شما



دوستان بزارم


قبل از این کار چند نکته عرض میکنم که دوستان باید اون ها رو حتما رعایت کنند :


- کد ها به دو زبان #C یا VB باشد.

- اگر کد ها منبعی دارند حتما منبع ذکر شود .

- به هیچ عنوان در تایپیک نظری برای پستی داده نشود حتما از دکمه تشکر استفاده کنید .


- در نام گذاری تاپیک های سعی کنید از ترکیب فارسی و انگلیسی که بهترین نوع نامگذاری است استفاده کنید.


- پست و تاپيك هايي كه خارج از بحث و موضوع بخش مربوطه باشد حذف خواهد شد .

- پست و تاپيك هايي كه در آن توهين و بي احترامي به افراد و كاربران و مديران محترم سايت شده باشد

با کاربر برخورد مناسب خواهد شد .

- پست و تاپيك هاي مشابه و تكراري كه قبلا توسط ساير كاربران ارسال شده باشد حذف خواهد شد .



باتشکر

روزگار خوش یا علی

جمعه 20 شهریور 1394 - 09:51
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
3 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : juza66 , csharpnevis , admin ,
csharpnevis آفلاین



ارسال‌ها: 190
عضویت: 19 /3 /1393
تشکر ها: 254
تشکر شده: 163
کدهای مفید برنامه نویسی
RE : 1


ایجاد کنترل با استفاده از کد و تعیین خصوصیات آن روی فرم :

کد:
Dim txt1 As New TextBox
Me.Controls.Add(txt1)

جمعه 20 شهریور 1394 - 19:39
ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
2 کاربر از csharpnevis به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : karim_orooji , admin ,
csharpnevis آفلاین



ارسال‌ها: 190
عضویت: 19 /3 /1393
تشکر ها: 254
تشکر شده: 163
کدهای مفید برنامه نویسی
RE : 2


باز کردن یک تصویر با Photo Viwer ویندوز :

کد:
PictureBox1.Image.Save("d:\aks.Png", ImageFormat.Png)
Process.Start("rundll32", "shimgvw.dll,ImageView_Fullscreen " & "d:\aks.png")

جمعه 20 شهریور 1394 - 19:40
ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
2 کاربر از csharpnevis به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : karim_orooji , admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
چاپ متن رو به صورت Vertical ( عمودی ) بر روی فرم
RE : 3
سلام
دوستان پیش دستی کردند دمشون گرم ایول الله
اساتید ، مدیران ، کاربران گرامی ، لطفا در پربار شدن این تاپیک کمک کنید .
این کد که میزارم میتونه واستون یه متن رو به صورت Vertical ( عمودی ) روی فرم چاپ کنه . امیدوارم خوشتون بیاد :
کد:
Dim formgraphic As System.Drawing.Graphics = Me.CreateGraphics
Dim drawstring As String = "http://www.video-learn.net/"
Dim drawfont As New Font("Tahoma", 25)
Dim drawbrush As New SolidBrush(Color.Blue)
Dim x As Single = 150.0
Dim y As Single = 50.0
Dim drawformat As New StringFormat
drawformat.FormatFlags = StringFormatFlags.DirectionVertical
formgraphic.DrawString(drawstring, drawfont, drawbrush, x, y, drawformat)
drawfont.Dispose()
drawbrush.Dispose()
formgraphic.Dispose()

منبع : برنامه نویس
جمعه 20 شهریور 1394 - 20:22
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای مفید برنامه نویسی
RE : 4

با این کد میشه سری اطلاعات رو یه جای خاص از رجیستری ذخیره کنید که مثلا برای ثبت تنظیمات کاربر میتونید مورد استفاده قرار بدید ذخیره اطلاعات

کد:
SaveSetting(My.Application.Info.AssemblyName, "Appearance", "Font", FontName)
SaveSetting(My.Application.Info.AssemblyName, "Appearance", "Color", ColorName)


بازیابی اطلاعات

کد:
FontName=GetSetting(My.Application.Info.AssemblyNa me, "Appearance", "Font","")
ColorName=GetSetting(My.Application.Info.AssemblyN ame, "Appearance", "Color","")


HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA Program Settings محل ذخیره سازی اطلاعات


منبع : برنامه نویس
جمعه 20 شهریور 1394 - 20:28
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای مفید برنامه نویسی
RE : 5

اجرا کردن یک فایل اجرایی با کدنویسی :



کد:
System.Diagnostics.Process.Start("mspaint.exe")


چنانچه فایل اجرایی نیاز به آرگومان خط فرمان داشته باشد:



کد:
System.Diagnostics.Process.Start("mspaint.exe", "c:\Test.bmp")


تغییر خواص یک فایل :

کد:
Imports System.IO

Public Class Form1

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim file As FileInfo = New FileInfo("C:\test.txt")
file.Attributes = file.Attributes Or FileAttributes.ReadOnly Or FileAttributes.Hidden
End Sub
End Class



منبع : برنامه نویس
دوشنبه 23 شهریور 1394 - 19:30
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای مفید برنامه نویسی
RE : 6

سلام چاپ متنی بر روی عکس




کد:
Dim bim AsNew Bitmap(PictureBox1.Image)Dim g As Graphics = Graphics.FromImage(bim)PictureBox1.CreateGraphics.DrawString(TextBox1.Tex t, Me.Font, Brushes.Black, 10, 10)g.DrawString(TextBox1.Text, Me.Font, Brushes.Black, 10, 10)bim.Save("e:\test.jpg")




منبع : برنامه نویس
دوشنبه 23 شهریور 1394 - 20:15
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای مفید برنامه نویسی
RE : 7
سلام
یک کد فوق العاده دیگه واستون آماده کردم .
با این کد میتونید انتقال هرگونه اطلاعات به USB درایوها غیر ممکن کنید .
البته نگران نباشید . کد واسه غیرفعال کردنش رو هم گذاشتم .

خب ، اول کد واسه فعال سازی :
کد:

Public Function Lock_USB()My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_LOCAL_MACHINE\ SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePoli cies\", "writeProtect", 1, Microsoft.Win32.RegistryValueKind.DWord)
End Function

کد غیر فعال کردن :
کد:

Public Function Unlock_USB()
My.Computer.Registry.LocalMachine.DeleteSubKey("SY STEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolici es")
End Function


موفق باشید
یا علی
سه شنبه 24 شهریور 1394 - 22:42
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
admin آفلاین



ارسال‌ها: 883
عضویت: 18 /3 /1393
تشکر ها: 734
تشکر شده: 671
کدهای مفید برنامه نویسی
RE : 8
قطعه کد کوتاه جهت ببررسی وجود یک فایل در محلی از هارد :
کد:
If System.IO.File.Exists("D:\test.txt") Then
MsgBox("File Exists")
End If
جمعه 27 شهریور 1394 - 16:13
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : karim_orooji ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
RE : 9
اینم چندتا شورتکات بدردبخور (پرکاربرد)
.
.
F5 برای اجرای برنامه


shift+F5 برای توقف برنامه


Cntrl+shift+F5 برای ریست کردن برنامه


Cntrl+D+B برای نمایش پنجره بریک پوینت ها


Cntrl+shift+F9 برای پاک کردن همه بریک پوینت هااااااا


Cntrl+K برای گذاشتن بوک مارک هاااا (نشانه گذاری روی خط)


F10 برای مشاهده عملیات اجرا (تریس برنامه )


Cntrl+space برای نمایش پنجره دستورات


Cntrl+F برای جستجو و جایگزاری کدها


Cntrl+G برای پریدن به یک خط


F12 برای رفتن به شاخه اصلی (defintion) دستورات و توابع


Cntrl+e+c برای غیرفعال کردن کد


Cntrl+e+u برای فعال کردن کد




منبع : برنامه نویس
جمعه 27 شهریور 1394 - 19:02
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
RE : 10
سلام به همه ی دوستان گلم
برای محدود کردن تکس باکس که فقط فقط عدد بشه در اون وارد کرد در قسمت KeyPress تکس باکس مورد نظر این کد رو مینویسیم
کد:
If Not IsNumeric(e.KeyChar) And e.KeyChar <> Convert.ToChar(Keys.Back) And e.KeyChar <> Convert.ToChar(Keys.Delete) Then e.Handled = True End If




موفق باشید
یا علی
دوشنبه 30 شهریور 1394 - 21:28
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
RE : 11

سلام به همه .
یه کد دیگه واستون آماده کردم . خیلی از برنامه نویسا واسه اینکه تاریخ
شمسی رو در برنامشون ایجاد کنند از کامپوننت های مختلف و زیادی استفاده
میکنن ، در صورتی که در خود VB.Net میتونید خیلی راحت تاریخ میلادی رو به
شمسی تبدیل کنید . بوسیله کد زیر میتونید این کار رو انجام بدید .





کد:
Public Function Shamsi_Date() As String
Dim DT As Date = Date.Now
Dim Year, Month, Day As String
Dim Glob As New Globalization.PersianCalendar
Year = Glob.GetYear(DT)
Month = Glob.GetMonth(DT)
Day = Glob.GetDayOfMonth(DT)
Shamsi_Date = Year & "\" & Month & "\" & Day
MsgBox(Shamsi_Date)
End Function



موفق باشید یاعلی

منبع : برنامه نویس

شنبه 04 مهر 1394 - 15:55
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
RE : 12
سلام به همه دوستان برنامه نویس .
با این کد میتونید برنامه رو با 5 بار اجرا از کار بندازید .

نکته : این کد رو باید در رویداد Form_Load کپی کنید .




کد:
Dim verify
verify = GetSetting(Application.CompanyName, "ST", "ST")
If verify = "" Then
SaveSetting(Application.CompanyName, "ST", "ST", 5)
Else
If verify <= 0 Then
MsgBox("The Beta Period is Over!!!", MsgBoxStyle.Critical, "Beta Period")
End
End If
verify = Val(verify) - 1
SaveSetting(Application.CompanyName, "ST", "ST", verify)
End If



البته نکته ای که باید بگم ، این روش رو خیلی راحت میشه دور زد . کافیه کاربر یکم با ریجستری آشنا باشه .



موفق باشید یاعلی

منبع : برنامه نویس
شنبه 04 مهر 1394 - 15:57
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
RE : 13
غیر فعال کردن راست کلیک در TextBox
برای اینکه کاربر نتواند بر روی یک جعبه متن (TextBox) راست کلیک کند کافی است از کد زیر استفاده کنید :

کد:
public partial class Form1 : Form
{
ContextMenu emptyMenu = new ContextMenu();
public Form1()
{
InitializeComponent();
}

private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
this.textBox1.ContextMenu = emptyMenu;
}

}


منبع : www.w3-farsi.com
شنبه 04 مهر 1394 - 23:32
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
RE : 14
سلام
توی نت زیاد دیدم که برنامه نویسان میخوام فرمی رو مخفی و یا ببند و فرم دیگی رو نمایش بدند ک با مشکلاتی مواجه اند
بعضی از دویتان میاند در کد نویسی تعریف میکنند که :
کد:
me.close()
form3.show ()


این کار باعت میشه کهکلا پروژه بسته بشه یک راحه حل بای این هست که بشه فرم مورد نظر اول باز کرد و مربوط در حال اجرا رو کلا ببندیم
برای این کار :
کافیه شما در بخش Properties پروژتون ، از برگه Application ، گزینه Shutdown mode رو روی When last form closes تنظیم کنید.


کد:
form3.Show()
Me.Close()


موفق باشید
یا علی
یکشنبه 05 مهر 1394 - 12:39
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
RE : 15
سلام به همگی
این کد هم بهتون کمک میکنه تا متوجه بشید که هارد سیستمتون از چه نوعیه .
ثابت یا قابل حمل .



کد:
Dim HDD_Type As String
Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_DiskDrive")
Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
If HDD_Type = String.Empty Then HDD_Type = obj.Properties("MediaType").Value.ToString
End If
Next
MsgBox(HDD_Type, MsgBoxStyle.Information, "Hard Disk Type")



منبع : برنامه نویس
پنجشنبه 09 مهر 1394 - 16:07
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
RE : 16
این کد تعداد پارتیشن های هارددیسکتون رو بر میگردونه . مثلا 6 تا



کد:
HDD_Partitions As String
Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_DiskDrive")
Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
If HDD_Partitions = String.Empty Then HDD_Partitions = obj.Properties("Partitions").Value.ToString
End If
Next
MsgBox(HDD_Partitions, MsgBoxStyle.Information, "Hard Disk Partitions Number")



منبع : برنامه نویس
پنجشنبه 09 مهر 1394 - 16:08
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
RE : 17

سلامی به گرمی وجودتان .
خب دوستان عزیز چندتا کد دیگه دارم در رابطه با سخت افزار و این بار HARD DISK !!!
حدودا یه 10 تایی کد هست که در 10 پست تقدیمتون میشه .
خب ، بوسیله کد اول میتونید بفهمید که نحوه اتصال هارددیسک از چه نوعیه


کد:
Dim HDD_Connection As String
Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_DiskDrive")
Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
If HDD_Connection = String.Empty Then HDD_Connection = obj.Properties("InterfaceType").Value.ToString
End If
Next MsgBox(HDD_Connection, MsgBoxStyle.Information, "Hard Disk Connection")



منبع : برنامه نویس
پنجشنبه 09 مهر 1394 - 16:09
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
RE : 18

کد دوم :
این کد هم بهتون کمک میکنه تا متوجه بشید که هارد سیستمتون از چه نوعیه .
ثابت یا قابل حمل .


کد:

Dim HDD_Type As String
Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_DiskDrive")
Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
If HDD_Type = String.Empty Then
HDD_Type = obj.Properties("MediaType").Value.ToString
End If
Next
MsgBox(HDD_Type, MsgBoxStyle.Information, "Hard Disk Type")




یکشنبه 19 مهر 1394 - 21:38
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
RE : 19

کد سوم :
این کد تعداد پارتیشن های هارددیسکتون رو بر میگردونه . مثلا 6
کد:

Dim HDD_Partitions As String
Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_DiskDrive")
Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
If HDD_Partitions = String.Empty Then
HDD_Partitions = obj.Properties("Partitions").Value.ToString
End If
Next
MsgBox(HDD_Partitions, MsgBoxStyle.Information, "Hard Disk Partitions Number")

یکشنبه 19 مهر 1394 - 21:40
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
RE : 20
سلام
این کد هم باهاش میشه کد راس کلید رو در تکس باکس غیر فعال کنیم :

کد:
Partial Public Class Form1
Inherits Form
Private emptyMenu As New ContextMenu()
Public Sub New()
InitializeComponent()
End Sub
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
Me.textBox1.ContextMenu = emptyMenu
End Sub
End Class

سه شنبه 21 مهر 1394 - 09:42
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
RE : 21
سلام
تابعی برای تغییر زبان فعلی کیبورد :

کد:
Public Sub SetLanguage(ByVal LabgugeName As Labguage)
If Labguage.FA_Persian = LabgugeName Then
InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(New System.Globalization.CultureInfo("Fa"))
ElseIf Labguage.EN_English = LabgugeName Then
InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(New System.Globalization.CultureInfo("En"))
End If
End Sub
Public Enum Labguage
FA_Persian = 0
EN_English = 1
End Enum

جمعه 24 مهر 1394 - 20:50
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
RE : 22

تابعی برای اصلاح تاریخ
های
بدون صفر : مثلا تبدیل 1394/7/7 به 1394/07/07




کد:
Public Function EslahTarikh(ByVal Tarikh As String) As String
Dim TarikhArry = Split(Tarikh, "/")
If TarikhArry(1).Length < 2 Then
TarikhArry(1) = "0" & TarikhArry(1)
End If
If TarikhArry(2).Length < 2 Then
TarikhArry(2) = "0" & TarikhArry(2)
End If
Return TarikhArry(0) & "/" & TarikhArry(1) & "/" & TarikhArry(2)
End Function

جمعه 24 مهر 1394 - 20:51
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
RE : 23

سلام

این تابع یه عکس رو میگیره و اندازه اون رو به سایز دلخواه تغییر میده .



کد:
Public Function resize(ByVal img As Image, ByVal w As Integer, ByVal h As Integer) As Image
Using bmp2 As New System.Drawing.Bitmap(img, New System.Drawing.Size(w, h))
bmp2.Save(My.Application.Info.DirectoryPath & "\Files\img.jpg", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg)
PictureBox1.Image = System.Drawing.Image.FromFile(My.Application.Info. DirectoryPath & "\Files\img.jpg")
Return System.Drawing.Image.FromFile(My.Application.Info. DirectoryPath & "\Files\img.jpg")
End Using
End Function

جمعه 01 آبان 1394 - 21:34
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
RE : 24
تغییر ساعت فعلی سیستم :

کد:
TimeOfDay = TimeSerial(10, 10, 10)


تغییر تاریخ فعلی سیستم :

کد:
Today = DateSerial(1990, 10, 22)

جمعه 01 آبان 1394 - 21:35
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
karim_orooji آفلاین



ارسال‌ها: 345
عضویت: 31 /4 /1393
تشکر ها: 203
تشکر شده: 440
کدهای و ترفند های مفید برنامه نویسی
RE : 25
سلام به همگی .
امیدوارم که حداکثر استفاده رو از این کدها ببرید .
قبل از اینکه بریم سراغ کدها این NameSpace رو باید در برنامتون Import کنید .
بنابر این در قسمت General کد زیر رو بنویسید :

کد:
Imports System.Media


خب ، حالا بریم سراغ کدها :

کد شماره 1 : با این کد میتونید خیلی راحت یه فایل موزیک از نوع .WAV رو در برنامتون اجرا کنید .

کد:
Public Function Sound_Player()
' Play Your Sound File (Extension .WAV)
Dim SUND_PLY As SoundPlayer = New SoundPlayer("C:\Your_File.wav")
SUND_PLY.Play()
End Function


کد شماره 2 : حالا اگه یه موقعی خواستید موزیکی رو که با کد بالا اجرا کردید و در حال اجرا هم هست متوقف کنید از ک زیر استفاده کنید :

کد:
Public Function Sound_Stop()
' Stop Played Sound.
Dim SUND_PLY As SoundPlayer = New SoundPlayer
SUND_PLY.Stop()
End Function


کد شماره 3 : بعضی مواقع پیش میاد که بخایم یه موزیک رو تکرار کنیم . یه چیزی مثل خاصیت Repeat در برنامه Media Player . کد زیر این کار رو واستون انجام میده :

کد:
Public Function Sound_Play_Looping()
' Play Your Sound File , Looping Status.
Dim SUND_PLY As SoundPlayer = New SoundPlayer("C:\Your_File.wav")
SUND_PLY.PlayLooping()
End Function


کد شماره 4 : اگه خواستید یه موزیک رو به عنوان موزیک خوش آمدگویی یا چیزی شبیه به این در برنامتون قرار بدید ، از این کد استفاده کنید . چون قبل از اینکه فرم بارگذاری بشه ، موزیک پخش میشه و بعد از اون فرم ظاهر میشه . اینم کد :

کد:
Public Function Sound_Play_Sync()
' Play Your Sound File Before Form Load.
Dim SUND_PLY As SoundPlayer = New SoundPlayer("C:\Your_File.wav")
SUND_PLY.PlaySync()
End Function



دوستان عزیز فقط به یک نکته توجه کنید ، به جای این آدرس C:\Your_File.wav ، آدرس فایل خودتون رو جایگزین کنید .

جمعه 01 آبان 1394 - 21:40
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از karim_orooji به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : admin ,
12»


تازه سازي پاسخ ها



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.



تاپیک های مرتبط
موضوع تاریخ تعداد پاسخ آخرین ارسال بازدید
[Post_Title] [Post_Date] [Post_Answer] [Post_Last_User] [Post_Hit]
پرش :
صفحه اصلی | انجمن | ورود | عضویت | خوراک | نقشه | تماس با ما | طراح